Logo van Irmin Advies - Onderwijs en Logistiek
 

Menu - Home
Menu - Projecten
Menu - E-learning
Menu - Portfolio
Menu - Contact


 
 

Opsommingsteken  ROC Midden Nederland Competentiegericht

Irmin Advies verzorgt voor de afdeling Techniek & Mobiliteit van ROC Midden Nederland het omschrijven van de logistieke opleidingen van eindtermgericht naar competentiegericht onderwijs. Hierbij gaat het om de opleidingen Assistent Logistiek Medewerker, Logistiek medewerker en Chauffeur Goederenvervoer.
ROCMN start ook met de opleidingen: Planner Wegtransport en Manager Opslag & Vervoer; Irmin Advies helpt op locatie mee met ontwikkelen van het curriculum en het implementatietraject.


Opsommingsteken  ROC Flevoland

Het projectplan voor de logistieke opleidingen houdt in: Het implementeren van de opleidingen Logistiek Teamleider, Logistiek Supervisor en Manager opslag & Vervoer. In de nieuwe kwalificatiestructuur. Tevens loopt er een pilot met incompany-opleidingen. Binnen het projectplan past ook het omschrijven van de eindtermgerichte opleidingen naar de nieuwe kwalificatiestructuur. (Assistent Logistiek Medewerker, Logistiek Medewerker, Chauffeur Goederenvervoer, Planner Wegtransport)


Opsommingsteken  NCOI

Als speerpunt heeft het NCOI gekozen voor de ontwikkeling van MBO opleidingen. Irmin Advies schrijft hiervoor de raamwerken voor de opleidingen: Logistiek medewerker, Logistiek Teamleider en Planner Wegtransport. Ook zullen er producten ontwikkeld worden zoals: BPV opdrachten, Module opdrachten en competentiegerichte kerntaakbeoordelingen.


Opsommingsteken  Nascholing buschauffeurs

In opdracht van verkeersschool A. van Buuren ontwikkelt Irmin Advies samen met Edu-coaching een training Sociale Vaardigheden voor buschauffeurs / reisleiders. Dit gebeurt in het kader van de verplichte nascholing die iedere chauffeur moet gaan volgen. De trainingen worden door Irmin Advies en Edu-coaching uitgevoerd in een contextrijke omgeving.


Opsommingsteken  KPC groep
Voor het platform VMBO Transport & Logistiek worden competentiegerichte toetsen en proeven van bekwaamheid ontwikkeld (PvB) waarbij het doel is een betere aansluiting te vinden bij het vervolgonderwijs in de nieuwe kwalificatiestructuur in het MBO. Het project wordt aangestuurd door KPC, de participanten zijn: Scheepvaart & Transport College, Twents Carmelcollege en het BuitenhoutCollege. Irmin Advies verzorgt voor het Buitenhoutcollege de inbreng.


 

 
 

© 2009 Irmin Advies